FOGYÁS AZ ÖRDÖGNYELV SHAKE-KEL

Nyáron megnő az érdeklődés a különféle súlycsökkentő termékek iránt, pontosan azért, mert minden nő szeretné, ha a bikinijében a lehető legjobban mutatna. Azonban a helyzet korántsem egyszerű, hiszen a legtöbbünknek nincs ideje arra, hogy odafigyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a megfelelő vitaminbevitelre, illetve, hogy rendszeresen eljárjon sportolni egy-egy fitneszterembe. Azonban vannak olyan táplálékkiegészítők, amik akkor is segítenek a zsírégetésben, ha éppen nincs erőnk és energiánk végigszenvedni egy izzasztó és kemény edzést. Az ördögnyelv shake például éppen ilyen.

Az ördögnyelv shake az idei nyár szenzációja, ezt az italport már Hódi Pamela és Vámos Erika is eredményesen használja a fogyókúrájában. Az ördögnyelv shake abban is küönleges a többi ördögnyelves temrékhez képest, hogy ebben nemcsak a glükomannán nevű rost van jelen - ami ténylegesen hozzájárul a fogyáshoz -, hanem találunk még benne zöld tea kivonatot, ami segít az anyagcserét felgyorsítani és fokozni a zsírégetést, illetve bifidobaktériumokat is, amelyek az egészséges és erős immunitás kialakításában vesznek részt.

De mit is kell pontosan tudni az ördögnyelvről? Ez egy ázsiai növény, melynek gumójából állítják elő az ördögnyelv kivonatot, ugyanis ez a növényi rész tartalmazza legnagyobb koncentrációban a glükomannán nevű rostot. A glükomannán egy vízben oldódó, étkezési rost, ami akár százszorosára is képes megduzzadni, ennek köszönhetően eltelíti a gyomrot, így csökkenti a kalóriabevitelt és beindítja a fogyást.

Az ördögnyelv shake fő hatóanyaga a glükomannán, így igen magas a rosttartalma, aminek köszönhetően olyan telítettséged okoz a gyomorban, hogy utána képtelenség bármi mást is megenni. Azonbn még ha eszünk is mellé, a glükomannán akkor is fogyaszt, hiszen ilyenkor felszívja a bevitt táplálék folyékony halmazállapotú részét, például a zsírt is, így az már nem tud felszívódni a bélrendszerben. Tehát nem kell lemondanunk az evésről ahhoz, hogy fogyhassunk.

Ördögnyelv termékek

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!