AZ ÖRDÖGNYELV ELŐNYEI

Az ördögnyelv egy olyan növény, amit már több ezer éve használnak Kínában, japánban és Indonéziában is. A növény az Amorphophallus nemzetség tagja és áltlaában a melegebb ázsiai régiókban képes virágozni. Az ördögnyelv kivonatot glükomannánnak nevezik, ami egy rost anyag, melyet különféle ételek receptjei során használnak, de a nyugati világban inkább fogyókúrás előnyeiről ismert ez a növény. Az ördögnyelv azonban súlycsökkentő előnyein túl számos más gyógyhatással is rendelkezik.

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ

Az ördögnyelv kiváló étvágycsökkentő. Amikor a glükomannán a gyomorba kerül, akkor az elnyeli a folyadékot és a zselatinhoz hasonló anyaggá válik. Ennek köszönhetően csökken az étvágy, mivel az ördögnyelv kitölti a gyomrot, így az adott személy jóllakottnak érezheti magát. A glükomannán, akár 17-szeresére is képes megdagadni a gyomorban, így segít megakadályozni a túlevést is. Az ördögnyelv tehát igen hatékonyan segíthet a fogyásban, miközben még a szív egészségét is javítja.

 

CSÖKKENTI A KOLESZTERINT

Az ördögnyelv hasznos a koleszterinszint csökkentésében is, továbbá a trigliceridszintet és a rossz koleszterinszintet is hatékonyan képes csökkenteni. A glükomannán képes a koleszterin komponenseket is kiiktatni a szervezetből. Ezenfelül megakadályozza az epesav reabszorpcióját a belekben, ezáltal a magas koleszterinszint elleni küzdelemben maximálisan képes felvenni a versenyt.

 

CUKOR ANYAGCSERE

Az ördögnyelv fokozhatja a cukor anyagcserét, ami összességében annyit jelent, hogy csökkenti a vércukorszintet, mivel lassítja a tápanyagok felszívódását. Ez úgy lehetséges, hogy az ördögnyelv lassítja a gyomor kiürülését, ami így nem teszi lehetővé a vércukorszint megemelkedését.

 

SZÉKREKEDÉS

Az ördögnyelv igen hatásos a székrekedés kezelésére is. A test nem képes megemészteni a glükomannánt, azonban mivel az felszívja magát folyadékkal, ezért a bélcsatornába érve lazítja a székletet. Ezáltal a széklet hatékonyabban keresztül halad a vastagbélben.

Ördögnyelv termékek

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

-8% Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2490 Ft
2695 Ft
Megnézem

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!