Ördögnyelv termékek rendeléseÖrdögnyelv

AZ ÖRDÖGNYELV ELŐNYEI

(0/0)

Az ördögnyelv egy olyan növény, amit már több ezer éve használnak Kínában, japánban és Indonéziában is. A növény az Amorphophallus nemzetség tagja és áltlaában a melegebb ázsiai régiókban képes virágozni. Az ördögnyelv kivonatot glükomannánnak nevezik, ami egy rost anyag, melyet különféle ételek receptjei során használnak, de a nyugati világban inkább fogyókúrás előnyeiről ismert ez a növény. Az ördögnyelv azonban súlycsökkentő előnyein túl számos más gyógyhatással is rendelkezik.

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ

Az ördögnyelv kiváló étvágycsökkentő. Amikor a glükomannán a gyomorba kerül, akkor az elnyeli a folyadékot és a zselatinhoz hasonló anyaggá válik. Ennek köszönhetően csökken az étvágy, mivel az ördögnyelv kitölti a gyomrot, így az adott személy jóllakottnak érezheti magát. A glükomannán, akár 17-szeresére is képes megdagadni a gyomorban, így segít megakadályozni a túlevést is. Az ördögnyelv tehát igen hatékonyan segíthet a fogyásban, miközben még a szív egészségét is javítja.

 

CSÖKKENTI A KOLESZTERINT

Az ördögnyelv hasznos a koleszterinszint csökkentésében is, továbbá a trigliceridszintet és a rossz koleszterinszintet is hatékonyan képes csökkenteni. A glükomannán képes a koleszterin komponenseket is kiiktatni a szervezetből. Ezenfelül megakadályozza az epesav reabszorpcióját a belekben, ezáltal a magas koleszterinszint elleni küzdelemben maximálisan képes felvenni a versenyt.

 

CUKOR ANYAGCSERE

Az ördögnyelv fokozhatja a cukor anyagcserét, ami összességében annyit jelent, hogy csökkenti a vércukorszintet, mivel lassítja a tápanyagok felszívódását. Ez úgy lehetséges, hogy az ördögnyelv lassítja a gyomor kiürülését, ami így nem teszi lehetővé a vércukorszint megemelkedését.

 

SZÉKREKEDÉS

Az ördögnyelv igen hatásos a székrekedés kezelésére is. A test nem képes megemészteni a glükomannánt, azonban mivel az felszívja magát folyadékkal, ezért a bélcsatornába érve lazítja a székletet. Ezáltal a széklet hatékonyabban keresztül halad a vastagbélben.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).